Produkter

Cavi Lipo DEX

Cavi Lipo DEX kombinerer ultralyds cavitation, endomologi & elektroterapi i et system.

 

Udover sonderne som er kendt fra Cavi-Lipo Ultra til fjernelse af uønskede fedtdepoter på kroppen har Cavi Lipo DEX special designede håndstykker til ansigtet.

 

Systemet har yderligere håndstykker til mekanisk massageterapi, som kan forøge tilførslen af blod og lymfevæske til det behandlede område, så kollagenproduktionen øges. Derved bliver huden glattere og hjælper med at fjerne cellulitis. Dette kombineres med elektriske impulser fra infrarød varme, som trænger ind i fedtdepoterne.

 

Download brochure (PDF 18MB)

 

Cavi Lipo Ultra

Cavi-Lipo Ultra er et af de mest avancerede og effektive ultralydsystemer, der bruger kavitation til at nedbryde fedtceller på besværlige områder. Apparatet anvendes til permanent fjernelse af fedtvæv, reducering af cellulitis samt opstramning af slap hud.

 

Se før/efter billeder af behandlingen fra vores klinikker i Danmark & Norge. Ønsker du at behandle med apparatetet i din klinik, så kontakt os på enten Tlf.: +45 26243061 eller på mail info@cavi-lipo.dk

 

 

 

Zerobody elektroterapi

Zerobody elektroterapi er en innovativ muskelstimulator som kombinerer flere funktionerne til fjernelse af cellulite, ødemer og til figurformning.

 

Desuden anvendes Zerobody elektroterapi til følgende:

 

- Øget forbrænding

- Smertelindring i muskler

- Øget blod- og lymfecirkulationen

- Mindsker & fjerner overflødig væske

 

Zerobody er en unik og selvstændig behandlingsmetode som anvender elektroterapi, men kan med stor fordel kombineres med vores Cavi Lipo Ultra

 

Download produktblad (PDF)

 

 

Cavi-Lipo Danmark 2013 © All Rights Reserved

Tlf. (+45) 2624 3061 E-mail: info@cavi-lipo.dk

Bioenergiser Danmark, Viborg